Προφίλ

Προφίλ

Greco Marble

Γκρέκο Μάρμαρα Αβεε Εταιρεία Μαρμάρων.


Εταιρεία Μαρμάρων

Η πολιτισμική αρχή του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού εντοπίζεται στα κυκλαδικά ειδώλια, μορφές χαραγμένες σε μάρμαρο δίχως την πλήρη αποσαφηνισμένη έννοιά τους. Εν συνεχεία αγάλματα, μνημεία και κατασκευές, με την πιο διάσημη, τα έργα στον λόφο της Ακρόπολης, το λίκνο του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.

Όπως είναι συναφές, το μάρμαρο και η πέτρα εντοπίζονται συμβολικά χαραγμένα στην ιστορία των Ελλήνων. Μια ιστορία που έχει τις ρίζες της 7000 χρόνια πίσω.

Όπως είναι συναφές, το μάρμαρο και η πέτρα εντοπίζονται συμβολικά χαραγμένα στην ιστορία των Ελλήνων. Μια ιστορία που έχει τις ρίζες της 7000 χρόνια πίσω.

Η Γκρέκο Μάρμαρα Αβεε δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τις κλασσικές αξίες και την πίστη στο υλικό που αγάπησαν πρώτοι οι πρόγονοί μας. Το 1981 ξεκίνησε το ταξίδι μας στον κόσμο των φυσικών πετρωμάτων, η γνώση του υλικού, ο επαγγελματισμός και οι σχέσεις εμπιστοσύνης προς τους πελατές και τους προμηθευτές μας, οδήγησαν στην εδραίωσή μας. Το 1990 εγκαινιάσαμε το εργοστάσιο μας στην Εκάλη, όπου φροντίσαμε για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού χώρου παραγωγής για τα δεδομένα της εποχής, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα όλου του φάσματος των μαρμαρικών κατεργασιών. Επενδύσαμε στην πρωτογενή κοπή και την μεταποίηση, εντείνοντας τις σχέσεις μας με το Πεντελικό όρος, το οποίο βρίσκεται στα σύνορά μας και στο οποίο λατομεύεται το «Πεντελικό Μάρμαρο», το μάρμαρο των μνημείων της Ακρόπολης. Επίσης, συγκροτήσαμε ένα άρτια καταρτισμένο «Καλλιτεχνικό – Δημιουργικό» τμήμα που ως στόχο έχει την αναπαράσταση σύνθετων κατεργασιών σε μονολιθικά κομμάτια μαρμάρου και την αναζήτηση νέων προοπτικών του μαρμάρου.

Ανταποκρινόμενοι με επιτυχία τόσο στην αυξημένη ανοικοδομητική τάση της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας όσο και στην υψηλή ζήτηση Ελληνικού λευκού μαρμάρου για εξαγωγές και ποιοτικές δουλειές, το 2002 εγκαινιάσαμε μια πλήρως καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα παραγωγής στην βιομηχανική ζώνη του Σχηματαρίου, εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας Ιταλικής κατασκευής που ολοκληρώνουν αυτοματοποιημένα όλο το φάσμα των μαρμαρικών εφαρμογών, και διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στον ποιοτικο έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας.

Με την πάροδο του χρόνου, επενδύσαμε στις σχέσεις μας με τους προμηθευτές μας και κατ’ αυτόν το τρόπο θεωρούμε τα λατομεία είτε στην Ελλάδα (Θάσος, Βώλακας, Πεντελικό, κλπ.) είτε στο εξωτερικό (Sivec, Carrara, Marocco, Portugal, κλπ) δευτερο σπίτι μας. Σήμερα, στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη των πελατών και πολυετή εμπειρία μας, επιτυγχάνουμε να προσαρμοστούμε στις τρέχουσες συνθήκες αφομοιώνοντας διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις από κάθε σημείο του κόσμου.

Εταιρεία Μαρμάρων

Η ομάδα μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τη μαρμαρική οπτική σας!

Από την απαρχή μας επενδύουμε στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να επιτυγχάνονται στόχοι υψηλής ακρίβειας, να υπάρχει εναρμόνηση στη λειτουργία και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την ανάλυση ενός έργου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του. Έτσι υπό την στέγη μας εργάζονται αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καλλιτέχνες και ειδικοί τεχνίτες.
Ντίνη Μιρέλλα
Ντίνη ΜιρέλλαΑρχιτέκτων ΜηχανικόςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ντίνης Σταύρος
Ντίνης ΣταύροςΕξαγωγές & MarketingΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.